Norlys – išskirtiniai lauko šviestuvai

Mūsų platumose yra daug tamsaus laiko, kurį reikia kompensuoti dirbtiniu apšvietimu. Ne tik kiemo ir sodo takams, bet ir gatvėms, parkams, žaidimų aikštelėms ir sporto aikštynams reikia papildomo apšvietimo ištisus metus. Kadangi lauko apšvietimo sprendimo kūrimas yra brangi ir daug laiko reikalaujanti užduotis, svarbu, kad šviestuvų kokybė būtų tinkama atšiaurioms Šiaurės šalių oro sąlygoms ir kad jie tarnautų daugelį metų.

1.Skandinavijos kokybės gamintojas

„Norlys“ gamykla įsikūrusi Pietų Lenkijoje, tačiau jos savininkai yra taip pat norvegai, todėl pirmaisiais metais „Norlys“ daugiausia dėmesio skyrė Norvegijos ir Švedijos rinkoms.

Šiandien įmonė turi atstovų visose Europos šalyse, o „Norlys“ šviestuvai yra labai vertinami.
„Norlys“ atsižvelgia į viską, kuo gali nustebinti Šiaurės šalių klimatas: dideli temperatūros svyravimai, audros, nuolatinė drėgmė ir didelis druskų kiekis gali negrįžtamai sugadinti prastos kokybės lauko šviestuvus vos per kelis mėnesius.

Kadangi šviestuvų montavimas gali būti brangus darbas, neverta taupyti kokybės atžvilgiu.

„Norlys“ testuoja savo gaminius atšiauriausiomis sąlygomis ir daugeliui asortimento serijų suteikia 5 metų antikorozinę garantiją.

2.„Norlys“ kontroliuoja visą gamybos procesą
Nors daugelis gerai žinomų prekės ženklų iš tikrųjų yra iš Kinijos, „Norlys“ šviestuvai nuo pradžios iki pabaigos gaminami vienoje gamykloje Europoje. „Norlys“ turi savo aukšto slėgio aliuminio liejyklą, kurioje gaminami ne tik šviestuvai, bet ir tikslūs komponentai automobilių pramonei. Automobilių pramonėje ypač svarbus didelis tikslumas, aukštos kokybės lydiniai ir ilgaamžiškumas. Lygiagrečiai tose pačiose linijose gamindama šviestuvų komponentus, „Norlys“ gali užtikrinti aukščiausią įmanomą kokybę.
3.Patvarios žaliavos
Kokybę lemia ne tik modernus gamybos procesas, bet ir pasirinktos medžiagos. „Norlys“ specializuojasi aliuminio, plieno, nerūdijančiojo plieno, cinkuoto plieno ir vario gaminių gamyboje. Be to, „Norlys“ sukūrė metalų lydinius, kurie yra itin atsparūs drėgmės ir druskų poveikiui, taip pat fizinei jėgai. Prieš dažant milteliniu būdu, visi šviestuvai yra labai gerai apdorojami – tai yra raktas į nepriekaištingą atsparumą korozijai. „Norlys“ gaminiai turi aukštą IP ir IK klasę. IP ir IK rodikliai yra tarptautiniu mastu galiojantys patvarumo simboliai – kuo didesnis skaičius, tuo stipresnė apsauga. Daugiau apie ženklų reikšmę galite paskaityti čia.
4.Gaminių serijos, kurių eksploatavimo trukmė – 25 metai
Prieš dažant milteliniu būdu, metalinius šviestuvų paviršius „Norlys“ cinkuoja karštuoju būdu. Dėl šios technologijos šviestuvai tampa ypač atsparūs korozijai, todėl „Norlys“ šviestuvai 25 metus po sumontavimo atrodo kaip nauji.
Daugelis „Norlys“ šviestuvų taip pat turi stiklo elementų, visų pirma dėl dekoratyvinių priežasčių. Dauguma „Norlys“ gaminių turi nuo UV spindulių apsaugotus lęšius, kurių storis – iki 4 mm. Taip užtikrinama, kad joks išorinis poveikis nepažeis gaminio paviršiaus. Todėl „Norlys“ šviestuvų stiklinės detalės ilgai išlieka gražios.
Savo lauko šviestuvus „Norlys“ kuria atsižvelgdamas į įvairiausius skonius ir preferencijas. Iš modelių asortimento kiekvienas ras sau tinkantį lauko šviestuvą. Yra akį traukiančių šviestuvų su drąsiomis linijomis ir aiškia geometrija, minimalistinių ir santūrių šviestuvų, kuriuose dominuoja pati šviesa, taip pat nesenstančios klasikos, įkvėptos XIX a. miesto žibintų.

Trumpai tariant, „Norlys“ sujungia aukščiausios klasės medžiagą, ištobulintą gamybos procesą ir vartotojų pageidavimais pagrįstą dizainą. „Norlys“ gaminiai pasižymi geriausiu kainos ir kokybės santykiu – tai dar viena priežastis, kodėl Šiaurės šalių rinka taip vertina „Norlys“ gaminius.

Privačių klientų mėgstamiausi yra neaukšti lauko šviestuvai-stulpeliai MOLDE, ASKER ir EGERSUND, o tarp klasikinių šviestuvų-stulpelių neginčijamai pirmauja BOLOGNA. Iš sieninių lauko šviestuvų –LILLEHAMMER, OSLO ir LONDON.

Atskirą „Norlys“ gaminių sritį sudaro klasikiniai parko šviestuvai, tokie kaip LONDON, MODENA ir FIRENZA, ir modernūs miesto šviestuvai, tokie kaip BORG, EGERSUND, VISBY ir KOSTER. *„Norlys“ gamykla turi ISO 9001 sertifikatą.