Pasirinkimas vidaus dizainerio

Didžiausias iššūkis, dekoruojant nuomojamus butus, yra tai, kad vidaus dizaineris nežino žmonių, kurie gyvens kambariuose. Tai reiškia, kad pagrindinis įnašas daugiausia gaunamas iš buto savybių, ir reikia pasirinkti sprendimus, leidžiančius sukurti jaukų ir unikalų atmosferą. Mūsų gerasis partneris KU Disain dalijasi savo patirtimi, kuriant apšvietimo sprendimą Seebi gatvės nuomojamams butams.

Nuotraukos: Imre Klaasen.

“Mes perkėlėme valgomojo stalą iš pirminės vietos. Tai taip pat reikalavo perkelti pakabinamą šviestuvą. Be didesnių išlaidų, pakeitėme ilgesnį kabelį ant Faro Kombo pakabinamo šviestuvo ir pakabinome jį virš stalo. Aldex Bot serijos taškinė šviesa svetainės lubose leidžia vienodai apšviesti visą plotą. Ši skoninga serija yra praktiška įvairaus tipo kambariuose. Virš valgomojo stalo yra Globen Aruba natūralios pintinės pakabinamo šviestuvo.”

Vonios kambaryje virš veidrodžio yra Maxlight Finger sieninis šviestuvas. Šis drėgmei atsparus šviestuvas yra vidaus dizainerių mėgstamiausias vonios kambaryse, nes palyginamai šviestuvai su panašiu dizainu ir kokybe paprastai kainuoja maždaug dvigubai brangiau.

Miegamajame, virš lovos, yra Mantra Eve sieniniai šviestuvai. Juodi ir žaismingi šakų formos kojelės ir jaukus tekstilinis kupolas gražiai subalansuoja vienas kitą. Šviesa tinkama tiek skaitymui, tiek ilsėtis.