Faro Barcelona – Šiaurietiška Forma su Ispaniška Širdimi

Faro Barcelona yra viena iš mūsų klientų mėgstamiausių. Nėra dienos, kai į krepšelį nepridėtų kokios nors Faro produkto. Kas daro šio gamintojo apšvietimo įrenginius tokiais populiariais? Pažvelkime arčiau į tai, ką reiškia Ispanijos apšvietimo gamintojas Faro Barcelona.

PREKĖS ŽENKLAS GIMĖ IŠ MAŽOS ŠEIMOS ĮMONĖS

Faro Barcelona istorija siekia 1940-ųjų metų, kai Karolis Lopėz Lopėz pradėjo pardavinėti „Jupiter“ baterijas Barselonoje.

1970-aisiais verslą perėmė jo sūnus, Karolis Lopėzas Orechudas.

1980-aisiais įmonė susidūrė su ekonominiais sunkumais, skatinančiais pokyčius – „Faro“ tapo pirmuoju lubinių ventiliatorių platintoju Ispanijoje ir greitai tapo vietinio apšvietimo įrenginių ir ventiliatorių rinkos ekspertu. Naujuoju tūkstantmečiu įmonė ieškojo diferencijavimosi galimybių ir pradėjo kurti savo produkciją.

SĖKMINGAS APŠVIETIMO GAMINTOJAS

Šiandien „Faro Barcelona“ komandą sudaro daugiau nei 100 entuziastingų asmenų, o prekės ženklas veikia daugiau nei 110 šalių visame pasaulyje.

Pastaraisiais metais „Faro Barcelona“ laimėjo daugybę apdovanojimų, įskaitant dvi „Red Dot“ apdovanojimus, „IF Design“ apdovanojimą, tris „German Design“ apdovanojimus ir vieną „Green Product Award“.

Prekės ženklas yra atstovaujamas tarptautinėse parodų salėse, įsikūrusiose didžiuosiuose ir svarbiuose miestuose, tokiuose kaip Madridas, Barselona, Milanas, Londonas ir Tokijas.

DIZAINAS, KALBANTIS SU JUMIS

„Faro Barcelona“ bendradarbiauja su keliais garsiais dizaineriais, kurie kūria naujas stilingas apšvietimo kolekcijas, kurios atspindi prekės ženklo vertybes, estetiškai patrauklios ir dažnai daugiapakopės. „Faro Barcelona“ šviesos išsiskiria iš minios; jos nesekia naujausių tendencijų aklai, bet turi savo atpažįstamą veidą ir charakterį.

„Faro Barcelona“ medžiagų ir gamybos technologijų pasirinkimas yra puikus, ir šie produktai papildo bet kokį interjerą, nes prekės ženklo dizainas yra amžinas.

Interjero dizaineriams ir architektams „Faro Barcelona“ dizaineriai sukurė produktų linijas, kurios leidžia didesnę lankstumą apšvietimo sprendimuose, kad būtų sukurti erdvės, kurioje šviesa įgyvendintų savo užduotis taip, kaip buvo planuota.

VIDAUS ŠVIESOS, LAUKO ŠVIESOS IR LUBINIAI VENTILIATORIAI

Šiandien „Faro Barcelona“ produktų asortimentas yra labai įvairus – yra įvairių rūšių apšvietimo įrenginių – staliniai šviestuvai, lubiniai šviestuvai, pakabinami šviestuvai, stalampiai – iš visų šių tipų galima rasti stilių, harmonizuojančių su jūsų erdve, nes nepaisant Viduržemio jūros kilmės, „Faro Barcelona“ būdingas šiaurietiškas minimalistinis linijas, netikėtos kombinacijos ir sumanūs sprendimai, tokie kaip įėjimo salės baldai, kurie taip pat tarnauja kaip apšvietimas ar mažas stalas su integruotu sienos šviestuvu. Neabejotina, kad „Faro Barcelona“ šviesos vertos arčiau pažvelgti.

Tarp „Faro Barcelona“ produktų yra keletas kolekcijų, iš kurių kilę staliniai, sieniniai, lubiniai ir stalampiai. Tai ypač padeda lengvai rasti šviesas, kurios tinka harmoningam ir sumaniu interjero dizainui. Mūsų klientai, kurie jau įsigijo „Faro“ apšvietimo įrenginį, dažnai sugrįžta, kad toliau papildytų savo asmeninę „Faro Barcelona“ kolekciją.

Paieškokite „Faro Barcelona“ šviesų mūsų internetinėje parduotuvėje.

Ieškokite įkvėpimo „Faro Barcelona“ Instagram paskyroje faro_barcelona.

Sužinokite daugiau apie „Faro Barcelona“ internetiniame puslapyje.

Arba susisiekite su mumis ir kartu rasime tinkamas sprendimus tiek vidaus, tiek lauko apšvietimui.